DUTCH PORK EXPO

14 & 15 februari 2023 | Brabanthallen Den Bosch
DÉ VAKBEURS VOOR DE VARKENSHOUDERIJ – BEREID JE VOOR OP DE TOEKOMST

Dutch Pork Expo is het nationale vakevent, voor de varkenshouderij, dat haar oorsprong vindt in de voormalige Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV). Je wordt geïnformeerd en geïnspireerd met actuele thema’s en vraagstukken als verduurzaming, hightech en innovatie, risicomanagement en de kansen en uitdagingen van de arbeidsmarkt. Dutch Pork Expo geeft je essentiële bagage die direct toe te passen is, maar ook nodig is om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken. Even rondneuzen, handen schudden of specifieke kennis ophalen. Het kan allemaal. Dutch Pork Expo biedt een breed programma en inspireert de varkenshouder. Het zorgt ervoor dat jij klaar bent voor de toekomst!

Innovatie en inspiratie

Interessante kennissessies, workshops en demonstraties maken Dutch Pork Expo een waardevol evenement om kennis te vergaren, inspiratie op te doen en innovaties in de sector te ontdekken.

En vergeet natuurlijk de innovatieroute niet. Na een bezoek aan de beurs ben je weer op de hoogte van de nieuwste machines, producten, wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen binnen jouw branche.

Beleving

De vakbeurs barst van de beleving. Tijdens editie 2019 was er centraal op de beurs een groot kookplein waar bekende TV-kok Ramon Brugman live gerechten bereidde met uiteraard varkensvlees. Hiernaast waren er 3 kennistheaters waar verschillende onderwerpen werden behandeld die je als varkenshouder bezig houdt. Thematische routes waren uitgezet op het gebied van ‘verduurzaming’ en ‘innovatie’ waar bezoekers aan rondleidingen konden meedoen.

DUTCH POULTRY EXPO 

14 & 15 februari 2023 | Brabanthallen Den Bosch DE VAKBEURS VOOR DE PLUIMVEEHOUDERIJ – BEREID JE VOOR OP DE TOEKOMST Dutch Poultry Expo is het enige nationale vakevent, voor

Read More »