Tien bedrijven openen hun deuren op de halve raak – Open Kwekerijdag 2023

Het is bekend! Open Kwekerijdag 2023 is op de Halve Raak. Op zaterdag 17 juni openen tien boomkwekerijbedrijven op de Halve Raak in Boskoop hun deuren voor consumenten. Het centrale plein is bij Boot & Dart boomkwekerijen. 

De deelnemende boomkwekerijbedrijven dit jaar zijn B. D. Rijnbeek Boomkwekerijen, A&E Maayen v.o.f. Boomkwekerij, Boot & Dart Boomkwekerijen bv,  Boomkwekerij S.C. van der Wilt & Zoon, Boomkwekerij E. van Hevelingen, P.C. J. Stolk & Zonen, B.P. van Echtelt & Zoon V.O.F., Joh. Stolwijk & Zonen Boomkwekerijen BV, INIZO wonen, leer- en werkomgeving en Korver Boomkwekerijen B.V.

Het publiek is welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Van 09.30 tot 10.00 vindt de opening plaats waar deelnemers, pers, sponsors en vakgenoten bij uitgenodigd zijn.

Centrale plein met carrièreplein

Op het centrale plein, bij Boot & Dart Boomkwekerijen bv zijn diverse sponsors en toeleveranciers aanwezig. Ook is hier het BoskoopWerkt.nl carrièreplein. Naast opleidingsmogelijkheden worden hier tientallen vacatures getoond aan de verwachte 4000 bezoekers. Boomkwekerijbedrijven uit de Boskoopse Greenport kunnen hun vacature plaatsen op boskoopwerkt.nl, waarna deze ook op de Open Kwekerijdag getoond wordt.

Ook vakgenoten meer dan welkom

Na 11 geslaagde edities, weten Boskoopse, Nederlandse en zelfs buitenlandse kwekers inmiddels de weg naar de Open Kwekerijdag te vinden. Jaarlijks worden de deelnemers meer en meer bezocht door vakgenoten die eens bij de collega’s willen komen kijken. De aanwezige toeleveranciers die zich bij de kwekerijen presenteren zijn hier een extra meerwaarde.

Door de belangeloze deelname van de kwekers en de gulle giften van Greenport Boskoop, Groen-Direkt Boskoop en vele andere sponsors, is de Open Kwekerijdag gratis te bezoeken. Ook parkeren is gratis, al verzoekt de organisatie om zo veel mogelijk op de fiets te komen. De Open Kwekerijdag wordt gehouden op zaterdag 17 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur. Navigeer naar het Halve Raak in Boskoop. Bezoek voor actuele informatie www.openwekerijdag.nl of volg www.facebook.com/openkwekerijdag en instragram.com/openkwekerijdag.