Spuitlicentiebijeenkomst Kwekerij Lendert de Vos

Samen met Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop en andere partijen organiseert Delphy vrijdagmiddag 9 september 2022 een spuitlicentiebijeenkomst bij Kwekerij Lendert de Vos BV aan de Gouwedreef 1 in Reeuwijk. De bijeenkomst kan meetellen voor de verlenging van uw spuitlicentie categorie ‘Veiligheid en techniek’.

Tijdens de bijeenkomst maakt u in kleine groepen een rondgang op het bedrijf verschillende sprekers informeren u over ontwikkelingen op het gebied van een veilige en verantwoorde gewasbescherming. Zo is er o.a. aandacht voor residu-eisen van afnemers, de werking van hulpstoffen, juiste middelenkeuze en wordt een vernieuwde spuitboom gedemonstreerd.

De bijeenkomst kan meetellen voor de verlenging van uw spuitlicentie categorie ‘Veiligheid en techniek’. Voor leden van de St. Belangenbehartiging Greenport Boskoop is een korting beschikbaar. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via deze website.

Locatie        Kwekerij Lendert de Vos B.V.
Gouwedreef 1, Reeuwijk
Tijd              13.30u – 16.00u
Aanmelden  verplicht.