Agrarische Dagen Someren 

Op 17 & 18 september 2022 vindt de 14e editie van de Agrarische Dagen Someren plaats. De Agrarische Dagen Someren staan vol met live demonstraties, proefvelden, netwerken en Brabantse gezelligheid. Dit alles op een terrein van 32 hectare. Daarnaast zijn de laatste ontwikkeling op het gebied van landbouwwerktuigen en gewassen te zien. Centraal op het beursterrein is een speciaal Boer&Burger plein ingericht waarin de dialoog tussen boer en burger centraal staat. Er zijn nog mogelijkheden om met uw onderneming deel te nemen aan de beurs en zo te profiteren van een breed georiënteerde beurs met 12.000 bezoekers en grote regionale naamsbekendheid sinds 1990.

Meer informatie vindt u op www.agrarischedagensomeren.nl of via het secretariaat ads@agrarischedagensomeren.nl. Een honderdtal standhouders zien u graag op 17 & 18 september 2022, tot dan!