Open Kwekerijdag

Open Kwekerijdag 2022 op de Compierekade en de Burgemeester Smitweg

De elfde editie van de Open Kwekerijdag wordt op zaterdag 18 juni georganiseerd rond de Compierekade en de Burgemeester Smitweg in Hazerswoude-Dorp. Dan openen zeven boomkwekerijbedrijven in dit gebied van 10.00 uur tot 17.00 uur hun deuren en wordt de bezoeker getrakteerd op een unieke kijk in de keuken van de boomkwekerij.

Wisselend karakter

De kracht van de Open Kwekerijdag Greenport Boskoop is het wisselende karakter. Ieder jaar wordt de Kwekerijdag namelijk in een ander gebied van de regio Greenport Boskoop georganiseerd. Hiermee wordt de veelzijdigheid van de boomkwekerijsector op een mooie manier weergegeven.

Wie doen er mee met de Open Kwekerijdag?

Dit jaar openen zeven bedrijven hun deuren: Kwekerij JW Bakhuijzen, Boomkwekerij MG de Boer, Gebr. van der Salm, Aqua Sifra, Salixkwekerij Bontekoe, Boomkwekerij Remon Bakhuijzen en D.J. Hendriksen & Zn.

Het is een dagje uit voor jong en oud, voor het hele gezin en gratis toegankelijk. Van 10.00 uur tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom. Meer informatie over de bedrijven en andere activiteiten op www.openkwekerijdag.nl