Orchid Inspiration Days

Bezoek Orchid Inspiration Days op afspraak

12 deelnemende kwekers openen hun deuren tijdens inspirerend orchideeënevent van 8 t/m 17 juni 2022. Orchid Inspiration Days vindt dit jaar plaats van 8-17 juni! Bij de deelnemende kwekers zijn de voorbereidingen al in volle gang. Bezoekers aan hét orchideeën evenement kunnen vooraf inplannen wanneer ze van plan zijn te komen.

Afspraak plannen

Voor veel mensen is het inmiddels niet meer vreemd: vooraf een tijdslot plannen als je een evenement bezoekt. Het evenement werkt ook dit jaar weer op deze manier, want het biedt namelijk veel voordelen. Je kunt als bezoeker je afspraken bij de verschillende deelnemers goed op elkaar afstemmen en de deelnemende kwekers weten wie wanneer komt. Zo wordt er echt op een bezoeker gerekend, neemt men de tijd en staat de koffie klaar! Orchid Inspiration Days werkt met dezelfde tijdvakken van twee uur bij elke deelnemer. Op de website van Orchid Inspiration Days (https://orchidinspirationdays.com/bedrijven/) staat per bedrijf vermeld hoe je je bezoek vooraf kunt aanmelden.

 

Volop inspiratie

De deelnemende bedrijven treffen momenteel de voorbereidingen om de het event ook dit jaar weer een succes te maken. De deelnemers van deze editie zijn: Ansu, Artisan, De Hoog Orchids, Fransen Orchideeën GreenBalanZ, Inca Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora en The Orchid Growers. Twaalf toonaangevende bedrijven waar de vakgerichte klant terecht kan voor de nieuwste variëteiten, verschillende concepten en bovenal: om veel inspiratie op te doen!

Een voorproefje op Orchid Inspiration Days

Orchid Inspiration Days inspireert! Voor iedereen die geïnteresseerd is in een voorproefje op hét orchideeënevent en op de hoogte wil blijven: op de website www.orchidinspirationdays.com en de sociale media-kanalen van het event Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter, worden de ontwikkelingen van het evenement bijgehouden. Ook wordt hier per deelnemer vermeld hoe je op veilige wijze een afspraak kunt inplannen bij het bedrijf.

Orchid Inspiration Days 2022