Inschrijving stands vakbeurs PLANTARIUM|GROEN-Direkt geopend

De inschrijving voor exposanten op de vakbeurs PLANTARIUM|GROEN-Direkt is geopend. De beurs vindt plaats op 24 en 25 augustus 2022 en biedt een compleet inzicht in het actuele tuinplantenaanbod inclusief alle innovaties en nieuwigheden.

De inschrijving voor exposanten op de vakbeurs PLANTARIUM|GROEN-Direkt is geopend. De beurs vindt plaats op 24 en 25 augustus 2022 en biedt een compleet inzicht in het actuele tuinplantenaanbod inclusief alle innovaties en nieuwigheden. Het is hiermee hét grootste tuinplantenevenement voor Europese tuinprofessionals. 

PLANTARIUM|GROEN-Direkt vindt plaats op en rond de GROEN-Direkt hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. Deelnemers kunnen kiezen uit drie deelnameconcepten:

  • Basic, exclusief voor de presentatie van planten, uitsluitend op CC karren;
  • Comfort met basis standbouw, tevens beschikbaar voor presentatie van niet levende producten;
  • Premium met vrije standbouw voor het uitbundig etaleren van de eigen identiteit.

Voor alle drie concepten is een uitgebreide range met maten en toegevoegde services beschikbaar.

Inschrijven

Inschrijven voor de beurs gaat heel eenvoudig via de website plantariumgroendirekt.nl/exposanten. Een vroege inschrijving biedt de volgende voordelen:

  • Gegarandeerd plek (het totaal aantal beschikbare vierkante meters is beperkt)
  • Een korting op de vierkante meter prijs (bij inschrijving tot en met 15 mei 2022)
  • Er kan zoveel mogelijk rekening worden gehouden met specifieke wensen voor de stand
  • Meeste profijt van alle PR- en communicatieactiviteiten die rondom de beurs worden georganiseerd.

Standplaatsen worden door de organisatie toegewezen.

PLANTARIUM|GROEN-Direkt

PLANTARIUM|GROEN-Direkt is de nieuwe beurs die is ontstaan vanuit vakbeurs Plantarium van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij (SVB) en het Product Promotie Plein van GROEN-Direkt. De ambitie is om Plantarium|GROEN-Direkt de komende jaren uit te bouwen tot een evenement dat meermalen per jaar wordt georganiseerd. Namens beursorganisatie Green Retail Events organiseert een vijfkoppig beursteam de beurs.

Pieter Heemskerk is verantwoordelijk voor de sales en hij staat potentiële deelnemers graag te woord om over de voordelen van beursdeelname te praten. “De beurs biedt straks een compleet inzicht in het actuele tuinplantenaanbod. Samen met de reeds druk bezochte monsterbeurs van GROEN-Direkt en de presentatie van veel nieuwigheden wordt dit gewoon dé beurs waar de Europese tuinplanteninkopers zich oriënteren op het aanbod in het najaarsseizoen. Op de beurs is er plaats voor zowel de kweker die in zijn presentatie de focus wil leggen op zijn product als de bedrijven die de focus willen leggen op het totaalplaatje van bedrijf, inclusief het product en aanvullende diensten. Daarnaast kunnen de groen-gelieerde toeleveranciers ook hun producten presenteren. Ik ben er van overtuigd dat we voor elk bedrijf een passende plaats hebben en bespreek de verschillende opties graag!”, aldus Pieter.

Over PLANTARIUM|GROEN-Direkt 

PLANTARIUM|GROEN-Direkt vindt plaats op 24 en 25 augustus 2022 en is de hele dag geopend. De officiële opening is op dinsdagavond 23 augustus. De beurs vindt plaats op en rond de GROEN-Direkt hal op het International Trade Centre in Hazerswoude/Boskoop. Kijk voor meer informatie op de website https://plantariumgroendirekt.nl/.