VIP open dag bij Aeres Tech

Heb jij talent voor techniek en word jij enthousiast van landbouwtractoren en mobiele werktuigen? Kom alles te weten over een carrière en opleidingskansen in de technische branche tijdens een open dag!

Kom de sfeer proeven op de open dag
Een carrière & opleiding als monteur in de landbouwmechanisatie iets voor jou? Kom alles te weten over de techniek van de nieuwste trekkers en landbouwmachines op de open dag. Daarnaast krijg je alle informatie over een carrière en opleidingskansen in de technische branche.

Onze trainers en deelnemers aanwezig om jou te helpen bij je studiekeuze. Daarnaast zullen er rondleidingen worden gegeven in het unieke expertisecentrum. Uiteraard denken we aan de gezondheid van iedereen en organiseren we de VIP open dag coronaproof. Zo wordt alles ontsmet en houden we rekening met het aantal personen en werken we met tijdsloten. In het inschrijfformulier kan je zelf een tijdsslot kiezen.

Wat ga je leren tijdens je opleiding?
Bij de bedrijfsscholen van Aeres Tech word je opgeleid in de kleuren en geuren van de grote tractor merken. De opleidingen worden gegeven door ervaren trainers, die oog hebben voor jouw ontwikkeling. Tijdens de opleiding leer je reparaties en veranderingen aan machines te verrichten. Ook leer je storingen op te lossen, veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleiding is te volgen op mbo niveau 2, 3 en 4.

Werken en leren, de ideale combinatie
Wanneer je liever niet met je neus in de boeken zit, maar toch je mbo diploma wilt halen, dan kies je voor een BBL opleiding, Beroeps Begeleidende Leerweg. Dit betekent dat je 8 keer per jaar een volledige week naar Aeres Tech komt om lessen te volgen. De tijd dat je geen lessen volgt ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf.

Heb jij talent voor techniek en word jij enthousiast van landbouwtractoren en mobiele werktuigen? Kom alles te weten over een carrière en opleidingskansen in de technische branche tijdens een open dag!

Kom de sfeer proeven op de open dag
Een carrière & opleiding als monteur in de landbouwmechanisatie iets voor jou? Kom alles te weten over de techniek van de nieuwste trekkers en landbouwmachines op de open dag. Daarnaast krijg je alle informatie over een carrière en opleidingskansen in de technische branche.

Onze trainers en deelnemers aanwezig om jou te helpen bij je studiekeuze. Daarnaast zullen er rondleidingen worden gegeven in het unieke expertisecentrum. Uiteraard denken we aan de gezondheid van iedereen en organiseren we de VIP open dag coronaproof. Zo wordt alles ontsmet en houden we rekening met het aantal personen en werken we met tijdsloten. In het inschrijfformulier kan je zelf een tijdsslot kiezen.

Wat ga je leren tijdens je opleiding?
Bij de bedrijfsscholen van Aeres Tech word je opgeleid in de kleuren en geuren van de grote tractor merken. De opleidingen worden gegeven door ervaren trainers, die oog hebben voor jouw ontwikkeling. Tijdens de opleiding leer je reparaties en veranderingen aan machines te verrichten. Ook leer je storingen op te lossen, 

veilig te werken en om te gaan met klanten. De opleiding is te volgen op mbo niveau 2, 3 en 4.

Werken en leren, de ideale combinatie
Wanneer je liever niet met je neus in de boeken zit, maar toch je mbo diploma wilt halen, dan kies je voor een BBL opleiding, Beroeps Begeleidende Leerweg. Dit betekent dat je 8 keer per jaar een volledige week naar Aeres Tech komt om lessen te volgen. De tijd dat je geen lessen volgt ben je aan het ‘werk’ bij jouw leerwerkbedrijf.