Kennispodium Eigenschappen & Identiteit op 26 april

Op dinsdagmiddag 26 april organiseert Naktuinbouw weer een kennispodium voor geregistreerde bedrijven en bestuurders. In zeven onderdelen nemen sprekers van onder meer de WUR, Naturalis en Naktuinbouw u mee in het DNA van ziekteverwekkers, het voorspellen van fenotypen, inbreuk, mutantenonderzoek, diagnostiek en nog veel meer.

De bijeenkomst is fysiek bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen.

Noteer de datum alvast in uw agenda, het programma met inschrijfformulier volgt

  • Het kennispodium start om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur met aansluitend een borrel.
  • Het kennispodium is voor klanten van Naktuinbouw en de bestuurlijke achterban.
  • Er zijn geen kosten aan verbonden.


Reactie van een deelnemer aan het vorige kennispodium ‘Van een afstandje bekijken’: “Naktuinbouw is erin geslaagd om in korte tijd dit onderwerp van verschillende kanten te belichten. Heel inspirerend om zo meer te weten over de ontwikkelingen op gebied van technieken als Augmented Reality, hololensen, deep-learning.”