Orchid Inspiration Days wederom in juni met nieuwe deelnemer | 12 deelnemende kwekers op hét orchideeën evenement van het jaar: van 8 t/m 17 juni 2022

Dit jaar wordt alweer de zevende editie van de Orchid Inspiration Days georganiseerd. Gedurende twee weken openen twaalf orchideeën kwekers hun deuren om klanten en eindklanten te inspireren met hun producten.

Deelnemers Orchid Inspiration Days 2022
Dit jaar mag het initiatief een nieuwe deelnemer verwelkomen: Fransen Orchideeën uit Maasland. Deze kwekerij staat bekend om de bijzondere Dendrobiums en is gespecialiseerd in de Dendrobium Sa-Nook. Naast Fransen Orchideeën zijn de deelnemende bedrijven: Ansu, Artisan, De Hoog Orchids, GreenBalanZ, Inca Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora en The Orchid Growers.

Editie 2022
De eerste voorbereidingen worden momenteel getroffen bij de deelnemende bedrijven. Er wordt veel aandacht besteed aan het neerzetten van een kwalitatieve, innovatieve en inspirerende Orchid Inspiration Days presentatie. Orchid Inspiration Days richt zich op de internationale vakgerichte klant en biedt de nieuwste variëteiten, productconcepten en volop inspiratie op het gebied van de orchidee. Vanaf medio april kunnen geïnteresseerden zich via de website alvast aanmelden voor een bezoek bij de bedrijven. Het unieke aan dit evenement, is dat mensen een bezoek aan meerdere bedrijven kunnen combineren. Kijk voor meer informatie op orchidinspirationdays.com.

Beeld: Nieuwe deelnemer Fransen Orchideeën