Kom je naar Florall op 1 maart?

De voorjaarseditie van Florall kan live doorgaan in de gebouwen van Waregem Expo. Wil je de sfeer komen opsnuiven en meteen een beeld krijgen van het voorjaarsaanbod? Vergeet dan niet vooraf te registreren.

De beurs staat open voor een professioneel sierteeltpubliek. De toegang is gratis, maar wegens de coronamaatregelen is registratie vereist. Florall maakt gebruik van het Covid Safe Ticket (CST) om jouw veiligheid te garanderen. Je dient voor het laatst gevaccineerd te zijn na 1 oktober (maximaal 5 maand geleden), een herstelcertificaat te hebben ofwel in het bezit zijn van een negatieve PCR-test (geldigheid: dag van de test plus maximaal 48 uur). Gebruik de CovidSafeBe-app of toon jouw certificaat op papier.

Nederlandse bezoekers kunnen gebruikmaken van de CoronaCheck-app.