De Groene Sector Vakbeurs komt er weer aan!

Op 8, 9 en 10 maart komt de groenbranche eindelijk dan bijeen op de jaarlijkse Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Een uitgelezen kans om elkaar weer live te ontmoeten! En natuurlijk om informatie op te doen over interessante producten en diensten. Koninklijke VHG is ook aanwezig om bestaande én nieuwe leden te ontmoeten. U bent van harte welkom in stand 314. Via de link in dit bericht kunt u zich makkelijk registreren.

Neem een introducee mee!
Kent u een collega-groenondernemer die nog niet is aangesloten en voor wie het lidmaatschap interessant is? Laat het ons weten via ondernemershelpdesk@vhg.org. Wij zorgen er dan voor dat hij of zij een uitnodiging ontvangt. Mocht uw gast besluiten om lid te worden, dan ontvangt u 100 euro!

Wij kijken ernaar uit weer met elkaar verbonden te zijn binnen onze mooie vereniging. VHG onderstreept dat graag met een presentje dat voor u klaar ligt. VHG verwelkomt u dus graag in hun stand!

Direct gratis registreren