Speciale kennismiddagen Vitelia Agrocultuur

Vitelia Agrocultuur organiseert twee kennismiddagen voor de regio Boskoop.  Beide bijeenkomsten vinden plaats op de nieuwe locatie aan de Denemarkenlaan.

 

  • Woensdag 16 feb. 14.30 – 17.00 uur
    Zin en onzin van biostimulanten en actualiteiten gewasbescherming
  • Woensdag 23 feb. 14.30 – 17.00 uur
    Kansen met natuurlijke vijanden (biologische bestrijding)


Aanmelden
Per bijeenkomst is er plaats voor 25 personen dus meld je snel aan! Aanmelden kan via de website van Vitelia Agrocultuur.

Kennismiddag 16 februari
Zin en onzin van biostimulanten en laatste actualiteiten gewasbescherming

Wat is het nut van biostimulanten? Hoe gebruik ik ze? Wat is het resultaat? Wanneer welke stof inzetten? Zomaar een aantal vragen die gekoppeld zijn aan het gebruik en inzetten van biostimulanten. Afgelopen jaren heeft Vitelia Agrocultuur samen met een aantal partners hier onderzoek naar uit gevoerd. Tijdens de interactieve presentatie wordt u meegenomen in de zin en onzin van plantversterkers. Ook wordt u bijgepraat over de allerlaatste actualiteiten rondom gewasbescherming.

Er is ruim de mogelijkheid om ervaringen te delen en vragen te stellen. Na afloop is er de mogelijkheid voor een rondleiding en een korte borrel, mits de coronamaatregelen dit dan toestaan.

Kennismiddag 23 februari
Kansen met natuurlijke vijanden

Het inzetten van natuurlijke vijanden is de standaard aan het worden bij het bestrijden van insecten en bodemplagen. U wordt bijgepraat in een korte middagsessie over de kansen en mogelijkheden met natuurlijke vijanden en over de laatste ontwikkelingen. Er wordt u de mogelijkheid geboden om ervaringen te delen en vragen te stellen. Na afloop is er de mogelijkheid voor een rondleiding en een korte borrel, mits de coronamaatregelen dit dan toestaan.