Corso Boskoop 800

Op zaterdag 20 augustus 2022 wordt het Corso Boskoop 800 gehouden. Versierde voertuigen met planten ‘From Boskoop’  rijden die dag door het centrum van Boskoop.

Op zaterdag 20 augustus 2022 wordt het Corso Boskoop 800 gehouden. Versierde voertuigen met planten ‘From Boskoop’  rijden die dag door het centrum van Boskoop. Het schouwspel vertrekt om 13.00 vanaf de Middelburgseweg en gaat via het centrum van Boskoop richting het ITC-terrein.  De stoet eindigt nabij het Plantariumcomplex op het ITC-terrein. De showwagens worden beoordeeld door een vakkundige jury, waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden in het Plantariumgebouw. De voertuigen doen daarna dienst als entree naar de nieuwe Plantarium-GROEN-Direkt beurs (23-24-25 augustus).

Elke kweker/handelaar uit Boskoop, individueel of als groep, kan meedoen door een voertuig naar eigen inzicht vol met Boskoopse Boomkwekerij producten op te geven. U kunt eventueel hulp krijgen van arrangeurs. Deelname is gratis. Via het formulier in de bijlage kunt u zich opgeven vóór 1 maart 2022.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de organisatoren, Jan Fase, Léon van Lint, Rene van Lint en Jos van Lint of mailen naar info@proba.info.

Inschrijfformulier Corso Boskoop 800