Gezocht: bedrijven en scholen voor Green Unplugged 2022

In juni start Green Unplugged weer: een serie bedrijfsbezoeken voor scholen in de regio’s Aalsmeer e.o., Boskoop, Westland/Oostland en de Duin- en Bollenstreek. Via Green Unplugged maken vmbo-leerlingen kennis met de veelomvattende wereld van de tuinbouw. Want achter een tomaat, een orchidee en een bos rozen zit een hele wereld. De leerlingen gaan op bezoek bij tuinbouwbedrijven in de regio en krijgen op locatie workshops op het gebied van gezonde voeding, internationale handel, duurzame energie etc. 

De bezoeken vinden plaats op 9, 16 en 23 juni, 22 en 29 september, 6 en 13 oktober en 3 november (allemaal donderdagen). We zijn nog op zoek naar bedrijven die leerlingen willen ontvangen en scholen die op bezoek willen komen! Neem voor meer informatie contact op met Mia Timmer van Yuverta MBO Aalsmeer.

Green Unplugged wordt georganiseerd door Yuverta MBO Aalsmeer en Glastuinbouw Nederland in samenwerking met Greenport Aalsmeer. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Colland Arbeidsmarktfonds.