Eerste schop in de grond Floriade inzending From Boskoop

Maandag 10 januari zijn de werkzaamheden gestart voor de From Boskoop inzending tijdens de Floriade 2022 in Almere. Hoveniersbedrijf M. van der Spek is met groot materieel begonnen aan het uitzetten van de paden,  de denkbeeldige sloot en de echte poldersloot en het realiseren van informatiepaviljoen. Zij verwachten binnen vier weken het grondwerk en de bouw van het paviljoen met overkapping klaar te hebben zodat er vanaf maart gestart kan worden met het aanplanten van de boomkwekerijproducten.

Inmiddels hebben 7 bedrijven zich aangemeld om deel te nemen aan deze inzending. Hoogeveen Plants, Jan Spek Rozen, Cammeraat potcultures, Valkplant bv, salixkwekerij Bontekoe,  Roland van der Werf en de Jong Plant laten een mooi eigen assortiment zien van hun producten en concepten. In het ontwerp laten we het slagenlandschap zien met miniatuurkwekerijen in volle grond en op een containerveld. In het ontwerp is ook aandacht voor innovatie, duurzaamheid, kennis en vakmanschap. Een virtuele tour geeft hier nog meer aandacht aan. De komende tijd zal het assortiment verder worden aangevuld met de diverse producten zoals we die in de regio kennen. Vanuit de organisatie zal hiervoor contact worden opgenomen met de diverse kwekers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Helma van der Louw tel. 06-28454955 email info@vanderlouw.info