VHG op Groene Sector Vakbeurs 2022

Het ziet ernaar uit dat de Groene Sector Vakbeurs weer als vanouds zal plaatsvinden in januari. Deze staat nu gepland van 11 tot en met 13 januari. Een uitgelezen kans om elkaar te ontmoeten en informatie op te doen over producten en diensten die voor u als groenprofessional interessant zijn. Als de beurs inderdaad plaatsvindt – afhankelijk van de coronamaatregelen – zal Koninklijke VHG aanwezig zijn om bestaande én nieuwe leden te ontmoeten.

Welkom in de VHG-stand
In de VHG-stand kunt u zich uitgebreid laten informeren over de volgende onderwerpen:

  1. De Levende Tuin, Het Levende Gebouw en De Levende Openbare Ruimte: de VHG-handleidingen en handige hulpmiddelen voor uw communicatie.
  2. Succesvol ondernemen: informatie over de Economische Barometer, het Sociaal Fiscaal Arbeidskundig onderzoek en het professionaliseringsprogramma van VHG, inclusief workshops.
  3. Bedrijfsoverdracht: kom meer te weten over de campagne ‘Tijdig Starten met Stoppen’.
  4. Reputatie en garantie: o.a. informatie over het online reviewsysteem waarmee u eenvoudig klantbeoordelingen verzamelt en publiceert en informatie over garantievoorwaarden.
  5. Verzekeringen: is uw verzekeringspakket nog up-to-date? Heeft u zich ook voldoende ingedekt tegen inbraak en diefstal? Laat kosteloos en vrijblijvend een scan uitvoeren.
  6. Cao en personeelsbeleid: leg uw vragen over de cao, het jaarurenmodel, pensioenen, personeelsdossiers etc. voor aan de VHG-adviseurs.
  7. Personeel en verzuim: worstelt u met (ziekte)verzuim? Wilt u werk maken van duurzame inzetbaarheid?
  8. Verzuimpreventie en RI&E: informatie over gezond, veilig en duurzaam werken


Beursaanbieding lidmaatschap

Ondernemers die tijdens de vakbeurs lid worden van VHG, profiteren van een aantrekkelijke beursaanbieding. Zij ontvangen namelijk 25% korting op de contributiefactuur voor volgend jaar.

Bestel hier uw gratis entreebewijs