HULPMONTEUR IRRIGATIE TECHNIEK

Heb jij aanleg voor techniek en werk jij graag met je handen? Leer jij liever in de praktijk dan op school en ben je geïnteresseerd in watertechniek? Wie weet ben jij dan onze hulpmonteur irrigatie techniek.

Wat ga je doen bij broere?

Als hulpmonteur watertechniek houd jij je onder andere bezig met de aanleg van watertechnische installaties in de glastuinbouw. Je functioneert in deze functie als rechterhand van de hoofdmonteur en, indien mogelijk, voer je af en toe zelfstandig een klus uit. In deze veelzijdige functie als hulpmonteur irrigatietechniek, waarin je samen met een hoofdmonteur op pad gaat, ga jij uitdagingen en complexe technische werkzaamheden niet uit de weg!

Hoe ziet jouw werkweek eruit?
Als hulpmonteur irrigatietechniek ga je iedere dag om 07:00 uur op pad en ben je zowel binnen in de kas of schuur als buiten in het veld aan het werk. Binnen sluit je bijvoorbeeld de waterunits en meststofbakken aan in de technische waterruimtes, buiten monteer je grondleidingen, dripirrigatie en beregeningssystemen.

Andere voorkomende werkzaamheden zijn bijvoorbeeld de montage van nevelinstallaties en het aanleggen van vulleidingen, zuigleidingen, handgietkranen, teeltvloeren, bassins en watersilo’s.

Als hulpmonteur irrigatietechniek werk je ondersteunend aan de hoofdmonteur waarbij je steeds meer kennis opdoet van watertechniek en je alle voorkomende werkzaamheden oppakt en eigen maakt. Naarmate je langer meeloopt ga je steeds meer zelf doen en zal je merken dat hoe meer je laat zien dat je het zelf kan, des te meer vrijheid je van de hoofdmonteur krijgt om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Op termijn kun je jezelf ontwikkelen tot zelfstandig hoofdmonteur watertechniek!

Hoe ziet jouw werkweek eruit?
Je hebt aanleg voor techniek, je wilt je graag tijdens de werkzaamheden ontwikkelen in de watertechniek en nieuwe dingen leren. Omdat er geen specifieke watertechnische opleiding is, leiden wij je graag zelf intern op. Leren door te doen!

Uiteraard heb je:
• passie voor techniek;
• affiniteit met de tuinbouw;
• rijbewijs B.

Wij zijn Broere!
Nederland loopt voor op de wereld als het om land en tuinbouw en techniek gaat en jij loopt met Broere voorop in Nederland. Wij werken aan de meest moderne irrigatieprojecten in land en tuinbouw.

Wat kun je van broere verwachten?
Wij dragen graag goede zorg voor onze mensen en vinden het dan ook belangrijk dat jij als werknemer met plezier naar je werk gaat, jezelf gewaardeerd voelt en dat je werk doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Wanneer jij jezelf wilt ontwikkelen, krijg je hiervoor alle kans en ondersteuning en gaan wij graag het gesprek met je aan over opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Dan is het vervolgens aan jou om jezelf te bewijzen!

Naast hard werken vinden we het belangrijk dat we plezier in ons werk hebben. Wij hebben een actieve personeelsvereniging van waaruit regelmatig gezellige uitjes worden georganiseerd en op vrijdag sluiten wij de week af met een borrel in onze kantine of op het terras.

Uiteraard vinden we het belangrijk dat je goed kunt leven van het werk dat je doet. Wij bieden je daarom naast een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team:
• Een marktconform salaris;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
• 25 vakantiedagen en 13 A TV dagen;
• Pensioenbijdrage volgens de CAO Metaal en Techniek;
• Een werk- en leertraject behoort in deze functie tot de mogelijkheden

Interesse?
Wij kijken met veel enthousiasme uit naar jouw sollicitatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar arie- jan@broere-irrigatie.nl. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Arie-Jan Broere via telefoonnummer 0182 – 394496.

Broere Irrigatie BV
Bloemendaalseweg 4a
2741 LE Waddinxveen
Tel.: 0182-394496
E-mail: info@broere-irrigatie.nl
www.broere-irrigatie.nl