Webinar Voorlichting subsidie innovatie stalsystemen

Bent u veehouder? En heeft u een nieuwe techniek of maatregel bedacht om stalemissies te verminderen en dierenwelzijn en brandveiligheid te verbeteren? Vanaf 22 november 2021 is de derde openstelling voor subsidie innovatie stalsystemen. Wilt u meer informatie? Neem dan deel aan het RVO online webinar.

Webinar Voorlichting subsidie innovatie stalsystemen

Op dinsdag 16 november van 13:00 uur tot 14:00 uur. RVO experts Edwin Nijdam, adviseur Veehouderij en Patricia Kok, projectleider Sbv geven tips en antwoorden op al uw vragen. Zoals:

  • de veranderingen bij de 3e openstelling
  • of u subsidie kunt krijgen voor uw innovatie
  • hoeveel subsidie u kunt krijgen
  • wat u moet doen om de subsidie te krijgen
  • hoe het innovatietraject eruit ziet

Aanmelden Webinar
Meld u aan voor het gratis online webinar.

Na afloop van de online bijeenkomst ontvangt u een link om het webinar terug te kijken. Kunt u de 16e niet deelnemen aan het webinar? En wilt u wel meer weten? Meldt u zich dan toch aan en ontvang na afloop de terugkijklink.

3e openstelling subsidie innovatie stalsystemen
U kunt tot en met 2024 minimaal één keer per jaar subsidie aanvragen. De aanvraagperiode voor de 3e openstelling subsidie onderzoeken en ontwikkelen innovaties stalsystemen start 22 november en loopt tot 14 februari 2022.

Op Subsidie onderzoeken en ontwikkelen van innovaties voor stalsystemen leest u meer over de voorwaarden van deze 3e openstelling. Ook leest u hier alles over hoe u de subsidie aanvraagt.