Informatiebijeenkomst Zon op Dak

Op woensdagavond 17 november (inloop 19.30 uur) wordt een informatieavond Zon op Dak georganiseerd in samenwerking met LTO Noord.

Zonnepanelen op het eigen dak leveren, naast duurzame energie, ook een nieuw verdienmodel! Maar waar begin je? Hoeveel panelen kunnen bijvoorbeeld op het dak en is het noodzakelijk/mogelijk om een aansluiting te vergroten. Allerlei vragen waar Greenport Boskoop u graag mee helpt.

Op woensdagavond 17 november (inloop 19.30) wordt een informatieavond Zon op Dak georganiseerd in samenwerking met LTO Noord. Het is deze avond ook mogelijkheid een korte ‘Zon op Dak’-berekening te laten maken voor het eigen bedrijf. Daarvoor is het belangrijk dat u een aantal gegevens meeneemt zoals; de bestaande aansluiting, het energieverbruik per jaar, oppervlakte en oriëntatie van het dak en de gemiddelde inkoopprijs van een kWh op dit moment.

De bijeenkomst is in Flora Boskoop, (Parklaan 4, Boskoop).

Tijdens de bijeenkomst zijn de COVID19-maatregelen van kracht. Daarbij is een coronatoegangsbewijs verplicht.