Fysieke Orchid Inspiration Days zeer gewaardeerd door klanten

28 juni 2021 – Na een jaar van afwezigheid, kon Orchid Inspiration Days dit jaar weer plaatsvinden. Van 8 t/m 17 juni jl. vond het orchideeën evenement plaats, dit keer bij 11 verschillende kwekers.  De deelnemers kunnen terugkijken op een geslaagd en goedbezocht evenement.

Positieve vibe door fysiek evenement 
Niet alleen de kwekers waren erg blij dat een fysiek evenement weer mogelijk was, ook door de bezoekers werd dit erg gewaardeerd. Klanten gaven dan ook unaniem aan dat de behoefte om de bedrijven weer te bezoeken, groot was. Om op deze manier weer goede gesprekken te voeren en de producten te kunnen bekijken, voelen en ruiken zorgde voor veel inspiratie. De beleving op de verschillende locaties droeg hier uiteraard aan bij. Alle kwekers hadden groots uitgepakt met noviteiten, opvallende presentaties en zelfs nieuwe huisstijl- en merkuitingen. ‘Na een lange periode vooral digitaal gecommuniceerd te hebben, zorgt dit weer voor een positieve vibe, bij zowel de deelnemers als bezoekers’, aldus Carolien van der Goes (nieuwste OID deelnemer Inca Orchids).

Op afspraak
Dit voorjaar maakten de orchideeën kwekers bekend dat het jaarlijkse orchideeën evenement weer zou plaatsvinden. Net als andere jaren moest er vooraf een afspraak worden gemaakt. Dit jaar werd er echter met tijdsloten en hierbij een maximum aantal bezoekers gewerkt. Naast dat dit ervoor zorgde dat het evenement op veilige wijze kon plaatsvinden, had deze opzet nog een ander voordeel. Er was onverdeelde aandacht voor iedere bezoeker, waardoor de kwaliteit van de bezoeken erg hoog was.

Bovendien waren nagenoeg alle tijdsloten volgeboekt bij de kwekers, een mooi resultaat!
Ondanks een jaar van (fysieke) afwezigheid, kennen de Orchid Inspiration Days een grote bekendheid en wordt het evenement gewaardeerd door de vakhandel. De organisatie en alle deelnemende bedrijven Ansu Vanda, Artisan, Aphrodite Orchidee, De Hoog Orchids, GreenBalanZ, Inca Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Stolk Flora en Ter Laak Orchids, bedanken alle bezoekers en kijken uit naar de editie in 2022!

Nagenieten
Orchid Inspiration Days blijft inspireren! Voor wie nog even wil nagenieten of op de hoogte wil blijven: op de website www.orchidinspirationdays.com en de sociale media-kanalen van Orchid Inspiration Days FacebookLinkedIn, en Instagram, wordt teruggeblikt op het evenement en regelmatig updates geplaatst.

Bron: Pull Position