Naar de bollen met “Water Leeft!”

De nieuwste aflevering van de Rijnlandse podcast “Water Leeft!” is beschikbaar. In deze aflevering gaan Mike Dijkstra en Hanneke Hofstee naar de bollen.

Om precies te zijn naar Noordwijkerhout in de Hogeveense Polder. Daar praten ze tussen de bloeiende velden met een telg uit een groot bollentelersbedrijf dat al vier generaties meegaat, Dolf Uittenbogaard. Het bedrijf werkt met Rijnland aan pilots op het gebied van goed waterbeheer, en plukt daar zelf de vruchten van.

Nieuwsgierig?
Beluister de podcast (en eerdere afleveringen) op de waterbazencampganewebsite.

Waterbazen
In het tweede seizoen van de podcast Water Leeft! gaan Hanneke Hofstee en Mike Dijkstra op zoek naar Waterbazen. Iedere aflevering spreken zij iemand die zich inzet voor natuur en water. Met merkbare gevolgen voor een groot publiek. Een echte waterbaas dus.