GrootGroenPlus

Neem deel aan vakbeurs GGP 2021

Van 6 tot en met 8 oktober 2021 staat de 31e editie van vakbeurs GrootGroenPlus gepland. Nu de voorspellingen gunstig zijn en de besmettingscijfers teruglopen staan alle seinen op groen en gaan we de bouw voorbereiden - uiteraard onder de dan geldende voorwaarden.

Op korte termijn moet veel geregeld worden. Daarom hebben we ervoor gekozen om de inschrijvingen dit jaar voor het eerst in 30 jaar al op 1 juli 2021 te sluiten. Als u op dit relatieplatform aanwezig wilt zijn, reserveer dan snel!

Na 1 juli ontvangt u de voorschotnota van 20 procent om uw deelname te bevestigen. Hierdoor kunnen we de accommodatie aanpassen op het aantal aanmeldingen en tijdig bestellen, uitgaande van een borging via het garantiefonds.

Inmiddels zijn er al 160 aanmeldingen. Via de website en de beursapp kunt u bekijken wie dit zijn. Staat uw bedrijf hier straks ook tussen? Het inschrijfformulier staat op onze website.

Deelnemen kan al vanaf 12 vierkante meter. Onze huurprijzen zijn de afgelopen jaren niet geïndexeerd. De meterprijs is ex. btw, maar inclusief wanden, tapijttegels, koffie en thee op de stand, wifi, indirecte basisverlichting, vermelding op de website en in de app en uiteraard een onbeperkt aantal bezoekersregistraties.